Terima Kasih Puan Nazra kunjungi Kami di sini

MENERIMA KUNJUNGAN PENYUMBANG BUDIMAN

Pagi ini (21/8/2023), pejabat YM diceriakan dengan kunjungan daripada Puan Nazra. Hasrat beliau berkunjung ke pejabat YM adalah bagi menyampaikan sumbangan sepupu beliau dari Singapore disambut mesra oleh Pegawai Operasi Pendidikan kami.

Puan Nazra juga ingin bertanya soalan dengan lebih mendalam berkenaan Wakaf Quran Braille yang dijalankan oleh YM.

YM sangat menghargai kepercayaan yang diberikan oleh para penyumbang kepada kami. Semoga setiap sumbangan yang diberikan itu memberi seribu satu makna kepada mereka yang memerlukan juga akhirnya membawa kepada keredhaan Allah SAW.

Terima kasih para penyumbang budiman.

Ikuti Telegram Yayasan Maghfirah untuk info yang bermanfaat klik: https://t.me/yayasanmaghfirah

#WadahDakwahAnda
#YM