YM PON JOIN PILIHANRAYA??!!!

KENALI BARISAN CALON YAYASAN MAGHFIRAH

Inilah barisan Menteri Besar dan Exco pilihan anda. Kami sentiasa komited dalam menyampaikan risalah, membantu rakyat, membimbing dan menyantuni mereka dalam semua aspek Kebajikan, Dakwah, Perubatan dan Pendidikan.

1. Tn Shuib Norudin – Menteri Besar
2. Ustaz Faris – Exco Agama Islam & Anak Muda
3. UstazBad – Exco Komuniti & Infrastruktur
4. Ustaz Anam – Exco Kebajikan & Kesihatan
5. Ustazah Mas – Exco Wanita & Keluarga
6. Cik Puan Aini – Exco Pendidikan

Eh!!! jangan serius sangat, berkempen-berkempen juga,
tapi jangan sampai bermusuhan pula ye.

اِنَّمَا الْمُؤْمِنُوْنَ اِخْوَةٌ فَاَصْلِحُوْا بَيْنَ اَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللّٰهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُوْنَ

“Sesungguhnya orang-orang mukmin adalah bersaudara karena itu damaikanlah antara kedua saudaramu dan bertaqwalah kepada Allah supaya kamu mendapat rahmat. (QS. Al Hujurat ayat 10)”

Ikuti Telegram Yayasan Maghfirah untuk info yang bermanfaat klik: https://t.me/yayasanmaghfirah

#Salam