Kem Ikhtiar Hidup

Kem Ikhtiar Hidup Anjuran YM

Pada 25 Mei 2024 – 27 Mei 2024, satu kem dinamakan Kem Ikhtiar Hidup telah dianjurkan oleh pihak YM. Kem ini diadakan di Pusat Pendidikan YM (YM Education and Training Center).

Kem ini menyasarkan pelajar-pelajar sekolah dan diadakan bersempena cuti persekolahan selama seminggu bermula 25 Mei.

Alhamdullilah program berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan yang baik dari komuniti sekitar terutama sekali dikalangan remaja.

Yayasan Maghfirah sentiasa menjadi komuniti yang aktif dan memberikan manfaat kepada komuniti sekitar berpandukan dengan objektifnya iaitu menjadi Persatuan Penyebaran Dakwah dan Ilmu kepada masyarakat.

Program ini mempunyai pelbagai jenis aktiviti seperti Menghidupkan Api Menggunakan Cara Primitif, Membuna Gajet, Hiking, Masakan Rimba, Halangan Komando dan Isyarat S.O.S.

Sebarang pertanyaan dan makluman boleh hubungi: 019-655 1536 (Coach Azmir)

Ikuti sosial media rasmi Puskom YM

#remaja