Alhamdulillah selesai Hari Keluarga YM 2023

Alhamdulillah Selesai Hari Keluarga YM 2023 bertempat di Kuala Selangor Cabin Camp(KSCC). Program yang berjalan selama 2 hari 1 malam ini turut dihadiri oleh Prof Madya Ustaz Sanusi Azmi, Duta yayasan Maghfirah. Program yang melibatkan lebih 160 penyertaan daripada staf dan keluarga berjalan dengan sangat lancar dan menarik. Program ini berlansung pada 5 dan 6 Ogos 2023.

Hari keluarga syarikat adalah suatu momen istimewa di mana seluruh anggota YM berkumpul bersama dengan keluarga mereka untuk merayakan ikatan yang kuat antara lingkungan kerja dan kehidupan keluarga. Acara seperti ini memiliki banyak kebaikan dan manfaat, yang dapat menciptakan atmosfer positif di tempat kerja dan memperkuat ikatan di antara para karyawan.

Acara Hari Keluarga Syarikat menciptakan kenangan indah bagi seluruh keluarga staf. Kenangan ini akan menjadi momen spesial yang diingat dengan penuh kebahagiaan dan cinta.

Hari Keluarga YM ini, pengasingan lelaki dan perempuan turut sama dijaga walaupun sedang beraktiviti mahupun secara kawasan.

Dalam kesimpulannya, Hari Keluarga Syarikat adalah acara yang membawa banyak kebaikan bagi perusahaan dan karyawan. Melalui momen spesial ini, ikatan antara anggota perusahaan dan keluarga mereka dapat diperkuat, dan hal ini dapat menciptakan lingkungan kerja yang lebih positif, harmonis, dan produktif.