logoYM2022_melintang.png

Agihan makanan percuma warnai pelajar di Darul Maghfirah, Mesir

Hari rabu yang lepas, Darul Maghfirah telah mengadakan agihan makanan percuma kepada mahasiswa Mesir. Ini merupakan satu program di bawah kempen Darul Maghfirah, Mesir. Program ini bertujuan untuk memudahkan dan memberikan sumbangan terbaik kepada pelajar-pelajar Malaysia kita di Mesir.

Sumbangan yang disumbangkan di Kempen Darul Maghfirah, Mesir akan dijadikan program-program bermanfaat seperti ini sekaligus membantu mengurangkan beban pelajar-pelajar kita di Mesir.

Selain Bantuan agihan makanan, Darul maghfirah Mesir ada juga memberi bantuan berbentuk lain seperti barangan keperluan pembelajaran, kelas pengajian secara percuma, pembangunan kelengkapan bangunan seperti perpustakaan, barangan keperluan harian, dan banyak lagi program lain bagi memastikan keselesaan dan kebajikan pelajar-pelajar kita di mesir terpelihara.

Sila ikuti perkembangan Darul Maghfirah Mesir di:
Facebook: https://www.facebook.com/darulmaghfirahDM
Instagram: https://www.instagram.com/darulmaghfirahmesir/
Telegram: https://t.me/YayasanMaghfirahMesir
Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZT81XmXKk/

RM281,927 of RM1 million raised
RM
Personal Info

Donation Total: RM1,000.00

“Barangsiapa yang mempermudah urusan mereka yang kesusahan, maka Allah akan mempermudahkan urusannya di dunia dan di akhirat.”
(HR Muslim)
“Barangsiapa yang mempermudah urusan mereka yang kesusahan, maka Allah akan mempermudahkan urusannya di dunia dan di akhirat.”
(HR Muslim)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan sumbangan ini
melalui media sosial