Jumaat Barakah – Bantuan diperlukan buat adik Firash

Kajang – Salam jumaat buat semua, berikut merupakan posting yang dilakukan oleh ibu kepada adik Firash, sama-samalah kita baca dan renungkan nasib yang ditimpa beliau.

“Saya ibu kepada Firash dengan rendah hati ingin menyeru agar semua rakyat Malaysia boleh viralkan posting ini.

Anak saya, Firash telah disahkan menghidap Spinal Muscular Atrophy Type 1 sejak berumur 4 bulan. Sepertimana semua tahu ubat untuk SMA Type 1 ni sangat mahal, kami suami isteri tak mampu untuk membayar sebanyak itu.

Jadi, saya menyeru kepada semua kalau ada yang sudi untuk bantu Firash, tak banyak sikit pun takpe.

InshaaAllah mulai sekarang kami telah mengamanahkan Yayasan Maghfirah untuk menguruskan sumbangan bagi bantuan perubatan Firash.”

Link posting asal >> IG Ibu Adik Firash

Sempena Jumaat yang penuh barakah ini, jomlah kita sama-sama menyumbang sedikit sebanyak bagi membantu adik Firash.

Segala sumbangan boleh disalurkan melalui akaun rasmi Yayasan Maghfirah :

Yayasan Maghfirah
98670007000055 (CIMB)
Ref: AdikFirash

atau melalui pembayaran online dengan menekan link di bawah

#smafighter

#adikfirash