Infaq Van Al-Fateh

Maahad Tahfiz Al-fateh merupakan salah salah satu tahfiz angkat di bawah yayasan maghfirah.

Disaat ini, tahfiz ini memerlukan bantuan pembelian van untuk memudahkan urusan operasi sekolah. Sebelum ini, tahfiz sekadar menggunakan van persendirian milik guru-guru tahfiz untuk membawa pelajar ke hospital, pergi ke solat jumaat, urusan pembelian barang dapur dan barang kegunaan sekolah.

Atas sebab itu, yayasan maghfirah membuka satu peluang untuk orang ramai menginfaqkan harta mereka kepada pelajar-pelajar tahfiz ini. Duit yang disumbangkan akan digunakan untuk membeli sebuah van Model Toyota Hiace untuk kegunaan tahfiz.

Jumlah sumbangan yang telah terkumpul mengikut teras – teras pertubuhan Yayasan Maghfirah.