Waqaf Van Maahad Tahfiz Al Fateh

Maahad Tahfiz Al-fateh merupakan salah salah satu tahfiz angkat di bawah yayasan maghfirah.

Disaat ini, tahfiz ini memerlukan bantuan pembelian van untuk memudahkan urusan operasi sekolah. Sebelum ini, tahfiz sekadar menggunakan van persendirian milik guru-guru tahfiz untuk membawa pelajar ke hospital, pergi ke solat jumaat, urusan pembelian barang dapur dan barang kegunaan sekolah.

Atas sebab itu, yayasan maghfirah membuka satu peluang untuk orang ramai menginfaqkan harta mereka kepada pelajar-pelajar tahfiz ini. Duit yang disumbangkan akan digunakan untuk membeli sebuah van Model Toyota Hiace untuk kegunaan tahfiz.

Perkembangan Semasa Waqaf Van Maahad Tahfiz Al Fateh

Jumlah sumbangan yang telah terkumpul mengikut teras – teras pertubuhan Yayasan Maghfirah.

Bagaimana untuk bersama

dalam membantu menyalurkan bantuan kepada golongan yang memerlukan. Sila buat pilihan yang sesuai dengan anda sekarang

Sumbangan Sekali (one-off)

Derma secara one off untuk kempen-kempen yang sedang kami jalankan.

Sumbangan Berkala (recurring)

Derma secara automatic(bulanan) untuk kempen yang sedang kami jalankan. Kami menerima visa & Mastercard

Daftar Sebagai Sukarelawan

Mari bersama pasukan Yayasan Maghfirah untuk menyumbang kepada masyarakat. Daftar sebagai sukarelawan kami di sini

Agensi & Badan Korporat

Kami terbuka untuk berbincangan sebarang Kerjasama dengan anda.

Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan