Charity Live : Rayakah Mereka?

Infaq Pembangunan Tahfiz

Tabung Tahfiz Peradaban ini adalah bertujuan bagi mengumpulkan dana bagi enam buah maahad tahfiz di Sekitar Malaysia. Sumbangan bagi mendanai pembinaan surau, dewan besar, bangunan akademik, asrama dan pengubahsuaian bangunan bagi kegunaan para pelajar tahfiz

No Akaun Rasmi Yayasan Maghfirah: CIMB: 8603221427

Sila Letakkan rujukan : CL Tahfiz Peradaban

Jenis Sumbangan :

CL IPT

Jom Jayakan Misi Mendanai Maahad Tahfiz Di Bulan Mulia.

Dana yang dikumpul dimanfaatkan untuk pembinaan surau, dewan besar, bangunan akademik, asrama dan pengubahsuaian bangunan bagi kegunaan para pelajar tahfiz. Selain itu, dana juga digunakan untuk pelaksanakan program pemerkasaan kepada pelajar tahfiz untuk pembangunan insan huffaz.

Sasaran sepanjang Charity Live ini adalah

RM 50,000!

Antara Maahad Tahfiz yang terlibat :

1. Madrasah Tahfiz Seberang Tuan Chik, Kuala Berang, Terengganu.
  2. Maahad Tahfiz Nur Syafaat, Simpang Renggam, Johor.
  3. Maahad Tahfiz Al-Quran Ar-Rasyid, Klang, Selangor.
  4. Maahad Tahfiz Al-Hidayah Wal Ehsan, Klang, Selangor.
  5. Maahad Akademi Tahfiz Indera Mahkota, Kuantan, Pahang.
  6. Maahad Tahfiz Bayt Al-Ikhlas, Lumut, Perak.
“Barangsiapa yang menunjukkan kepada kebaikan maka dia akan mendapat pahala sepertimana pahala orang yang mengerjakannya.” (Riwayat Muslim)
Ramadan merupakan Syahrul Quran. Sayangnya, jika pertemuan kali ini disia-siakan lagi dengan tidak berbuat kebaikan. Ayuh bersedekah!

Sumbangan Anda Amat Bermakna Buat Mereka