siapa kami

Yayasan Maghfirah

AMANAH & DIPERCAYAI

Pasukan Amanah & Keselamatan kami memastikan keselamatan sumbangan anda disalurkan pada kempen yang sepatutnya. Dengan pengalaman mengendalikan puluhan kempen. Kami telah  banyak menguruskan wang yang diperoleh, Yayasan Maghfirah telah mendapat kepercayaan daripada institusi dan pegawai kerajaan yang dihormati di seluruh dunia.

PANTAS

Pasukan kami pantas dan teliti dengan keadaan semasa seperti berlaku bencana banjir di sesuatu daerah, perlukan bantuan barangan keperluan, dan sebagainya. Kami juga menjalankan tugas di luar waktu bekerja seperti hari Sabtu dan Ahad mengikut budi bicara.

PERANTI

Yayasan Maghfirah memudahkan anda menyumbang dengan hanya menggunakan website kami. Ini satu inisiatif bagi membentuk Cara Dunia Dalam Memberi. Selaku “Wadah Dakwah Anda”.¬† Kami sentiasa berkembang untuk memastikan keselesaan penyumbang dan masyarakat semakin baik dari masa ke semasa.

MAKLUMAT PENYUMBANG

Yayasan Maghfirah teliti dan tegas memastikan data penyumbang dijaga dan tidak disebarkan pada pihak ketiga. Data penyumbang hanya digunakan untuk email resit, update perkembangan dan hal-hal berfaedah sahaja.

Kongsikan sumbangan ini
melalui media sosial