JOM JADIKAN TANAH 15 EKAR INI
SEBAGAI LADANG MENJANA SAHAM AKHIRAT!

Alhamdulillah Yayasan Maghfirah kini mempunyai tanah seluas 15 ekar yang pada asalnya terbiar di Lenggeng, Negeri Sembilan.

Kalau diberi pilihan, adakah tuan/puan hanya ingin membiarkan sahaja tanah ini terbiar dengan semak samun & lalang ataupun tuan/puan ingin menyuburkan tanah ini dengan aktiviti-aktiviti & program keislaman seperti tadarus & kuliah?

Pastinya kita semua akan memilih pilihan kedua kerana ianya ibarat saham pahala yang mengalir kepada kita kerana membantu menghidupkannya

Itulah juga cita-cita besar Yayasan Maghfirah membangunkan tanah terbiar ini menjadi Pusat Latihan & Dakwah yang menghimpunkan sekolah Maahad Tahfiz & juga aktiviti-aktiviti yang bersifat keislaman.

YM bakal membangunkan sebuah Hub Pendidikan untuk generasi pelapis kepimpinan negara

Tanah seluas 15 ekar akan dibangunkan

Masjid yang
memuatkan 1000 jemaah

Dewan Majlis yang
memuatkan 1000 orang

Maahad Tahfiz Al-Maghfirah (MATAM)

Kolam renang

Maghfirah Islamic Leadership Boarding School (MILBoS)

Asrama Pelajar

Balapan Kuda

Padang Memanah

Taman Rekreasi

Pelan Pembangunan
hub Pendidikan Yayasan Maghfirah

Saya Nak Menyumbang Untuk Hub Pendidikan Yayasan Maghfirah

Jom bersama dengan YM dalam menyiapkan sebuah hub Pendidikan. Segala sumbangan akan dimanfaatkan sepenuhnya untuk membina fasiliti hub Pendidikan yang akan membangunkan generasi kepimpinan ala Rasulullah.

Salurkan sumbangan anda kepada :

CIMB : 8603 221 427
Penama : Yayasan Maghfirah
Rujukan : PLD80

Jika tuan/puan dari luar negara seperti Singapura atau Brunei,
Tuan/Puan boleh menyumbang dengan memilih kaedah transaksi kad debit atau kad kredit melalui Stripe