Al-Quran For All

Projek ini memberikan fokus kepada pengumpulan dana bagi membeli dan mengagihkan al-Quran kepada golongan sasaran secara percuma. “Satu Rumah Satu Al-Quran” adalah sasaran besar penganjuran projek ini bagi membudayakan amalan membaca al-Quran dalam masyarakat Malaysia khususnya.

Sasaran penerima untuk projek ini adalah golongan miskin bandar yang tinggal di Projek Perumahan Rakyat dan Perumahan Kos Rendah, golongan asnaf di luar bandar, rumah anak-anak yatim dan rumah-rumah kebajikan dan perlindungan.

Projek ini akan dijalankan dalam masa setahun dengan anggaran pencetakan al-Quran sebanyak 2,400 naskah.

Sasaran dana setahun : RM 144,000.00

Pakej tajaan :

1 lot : RM 20
1 naskah : RM 60

Jenis Sumbangan :

Perkembangan Semasa Quran For All

Anjuran

Jumlah sumbangan yang telah terkumpul mengikut teras – teras pertubuhan Yayasan Maghfirah.

Bagaimana untuk bersama

dalam membantu menyalurkan bantuan kepada golongan yang memerlukan. Sila buat pilihan yang sesuai dengan anda sekarang

Sumbangan Sekali (one-off)

Derma secara one off untuk kempen-kempen yang sedang kami jalankan.

Sumbangan Berkala (recurring)

Derma secara automatic(bulanan) untuk kempen yang sedang kami jalankan. Kami menerima visa & Mastercard

Daftar Sebagai Sukarelawan

Mari bersama pasukan Yayasan Maghfirah untuk menyumbang kepada masyarakat. Daftar sebagai sukarelawan kami di sini

Agensi & Badan Korporat

Kami terbuka untuk berbincangan sebarang Kerjasama dengan anda.

Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan